Call of Duty 6: Modern Warfare 2

Vzhledem k tomu, jak velký dojem na mě udělala tato hra na počítači, rozhodl jsem se, že jí dám šanci i na PS3. Napřed jsem si ji pouze půjčil a když jsem viděl, že se dá hrát na ovladači, rozhodl jsem se, že si ji pořídím. A jelikož objednávám hry z Anglie, netrvalo dlouho a už jsem ji měl za nějaké tři stovky doma.
Co se týče kampaně, psal jsem o ní v recenzi na počítač. Takže se jen zaměřím na multiplayer a Spec Ops. A ovládání. To je sice oproti počítači poněkud pomalejší, což je sice lehce vyváženo slabším automatickým zaměřováním, ale na počítač to prostě nemá. Nicméně se ovládání po chvíli dostane pod kůži a i náročné mise jako je Gulag nebo Airplane Graveyard se dají dohrát napoprvé. Grafika proti počítačové verzi moc nezaostává, naopak odpadá různé cukání nebo trhání v misích jako je u Bílého domu nebo na zasněženém letišti, kdy slabší počítače moc nestíhali vypočítávat a vykreslovat situaci.
V multiplayeru je ovládání podstatně horší. Máte před sebou v případě onlinového hraní už hodně zkušené hráče, které podezírám z toho, že kvůli hře mají k PS3 připojenou klávesnici a myš, nebo jsem hrozná lama. Nicméně se dá hrát na jednom PS3 až ve čtyřech hráčích, takže se obraz rozdělí a detaily trošku zhorší. Kromě klasických režimů jako je Deathmatch nebo Team deathmatch, je tu ještě spousta dalších režimů, které ale můžete zkusit až poté, co dosáhnete nějakých zkušeností v těch prvních režimech.
Další zajímavostí hry je mód Spec Ops, který přináší mapy a mise z této i předchozí MW hry, samozřejmě trochu upravené, aby jste je mohli hrát sami nebo s kamarádem online nebo na jednom PS3. Mise začínají od lehké varianty až po velice náročné a je jich tuším kolem 36. Pokud tedy jednou dohrajete příběh a nemáte chuť hrát to celé od začátku a ještě s někým, doporučuju tuto variantu.
Verdikt: Stejná zábava jako na PC, ale podstatně levnější. Jen si ale zvyknout na to ovládáni na Dual Shocku.
Hodnocení: 9/10

2 comments

  1. Hele to je jedna recka hry za druhou… Bomba a chválím, doufám, že na tomhle webu je pretazeny vše z tvých starých, chci přečíst vše! Jinak smazu Trautenberga!
    No a co se týče CoD, tak s tím mám problém už od moderní resurekce MoH. Ty hry jsou hrozně blbý… A já za boha se do toho nemůžu dostat, přitom jedničku jsem dohrál snad 10x…

Zveřejnit odpověď