Metal Slug Anthology

Sedm vynikajících her v jednom balení na PSP, to se zase tak často nestává. A navíc se jedná o klasiku, která se datuje do začátku devadesátých let. Ale popořádku…
Jak jsem už naznačil, série Metal Slug je tu už nějaký ten pátek a za celou svou existenci prošla snad všemi známými platformami. Taky se není čemu divit. Jedná se o graficky úžasnou a nápaditou plošinovku, kde ovládáte vojáka, který má za úkol zlikvidovat vše, co se hýbe. A někdy i to, co se nehýbe. A do toho třeba patří nepřátelská armáda, která je spolčena s mimozemšťany, mumie a další monstra. A samozřejmě obrovské mecha roboty, tanky, letedla, lodě atd… K tomu vám bude pomáhat velký arzenál zbraní a v případě dalšího PSP se hrou i kamarád přes Wifi. A to už je pak o něčem jiném.
Balení obsahuje šest dílů série a jeden speciál, který má pár misí z předchozí hry, ale to vám vadit nebude a stejně si ho rádi zahrajete. Ať už kvůli odměně za dohrání, která je celkem ubohá, a to 3 body, za které si můžete koupit wallpaper, artwork nebo melodie. Herní doba je sice krátká, zhruba pod půl hodiny na každou hru, takže nějakých 3,5 hodin, ale díky možnosti multiplayeru a výborné zábavy u toho zůstanete déle.
Shrnutí: Sedm skvělých her v jednom s možností hry více hráčů, kéž by se to hrálo déle.
Hodnocení: 8/10
Metal Slug Anthology 01
Metal Slug Anthology 02
Metal Slug Anthology 03
Metal Slug Anthology 04

Jeden komentář

Zveřejnit odpověď