Forza Horizon 2: Fast & Furious

Jedním z důvodů, proč jsem si pořídil Xbox 360, je série Forza, do které jsem se zamiloval díky její volně šířitelné verzi pro Windows 10. Hra je sice v této podobě pořádně ořezaná, ale na výsledku to nic nemění. A jelikož na X360 vyšlo několik her z této série a konzole se v tuto chvíli dá sehnat už za málo peněz, rozhodl jsem se jít do toho. Než se ale vrhnu na psaní o klasických hrách ze série Motorsport nebo Horizon, rozhodl jsem se pro tuto malou odbočku.

Forza Horizon 2 presents Fast & Furious je víceméně staromódní datadisk, který sice nerozvíjí hru Forza Horizon 2 jako takovou, pouze ke stávajícímu světu dodává svět televizní série Rychle a zběsile. Jak to funguje ve skutečnosti? Hlavní hrdinové “seriálu” si vyberou vás, legendu Horizonu, abyste pro ně obstarali nějaké vozy. Těch je ve hře celkem 10 a pro jejich získání musíte vyhrát několik (cca 30) závodů. To vše v otevřeném krásném evropském prostředí. Aut je tu několik druhů od muscle kár po supersporty a se vším budete moci navíc plnit bonusové dovednostní závody.

Hra je sice krátká, její dohrání vám zabere kolem 6-7 hodin, ale pokud jí najdete v akci jako já za 50,- Kč na Marketplacu, je volba jasná. Na odreagování je naprosto ideální. Navíc nepotřebujete původní hru.

Hodnocení: 7/10

 

forza-ff1 forza-ff2 forza-ff3

Zveřejnit odpověď