Dragonball: Evolution

Jednou za čas se stane, že si vyberu hroznou hru. A dohraju ji jenom proto, že má pro mě atraktivní jméno, postavy nebo příběh. V tomto případě jsem si sehnal hru podle celovečerního hraného filmu (už i to mě mohlo odradit) Dragonball. Jsem fanouškem série už od dětství, sledoval jsem ještě původní série na RTL2, mangu postupně překládám a proto jsem se k filmu stavěl hoooodně skepticky.
A i když film překopal snad všechny základní kameny anime/mangy, stejně se na to dalo koukat. Asi proto, že jsem to nebral jako remake, ale něco nového pro nové teenagery. A i když k nim už nějakou dobu nepatřím, stejně na to koukám.
Když jsem hru spouštěl, vůbec jsem netušil, co mě čeká. Čekal jsem bojovku, ale ne to, že se ve hře vyskytuje tolik soubojů, co se dá na prstech obou rukou spočítat. Zbytek tvoří nudné statické obrázky s textem podle filmu. Celá hra se tak dá dohrát za hodinu a půl. A jelikož pak nemáte vůbec žádnou chuť zkoušet další režimy jako arcade nebo multiplayer, máte dohráno, protože nic zajímavého tam už nenajdete.
Shrnutí: Ani pro fanoušky originální anime/manga série
Hodnocení: 3/10
DB Evolution 01
DB Evolution 02
DB Evolution 03
DB Evolution 04

2 comments

Zveřejnit odpověď