PF 2022

Vida, vida, rok se sešel s rokem a my tu máme další ohlédnutí se za uplynulým rokem. Konkrétně za rokem 2021. Po herní stránce se mi dařilo, začátkem roku jsem si koupil Switch, na kterém jsem ale nedohrál zatím žádnou hru, v průběhu roku jsem si upgradoval herní počítač, abych mohl rozšiřovat svůj kanál na YouTube a ke konci roku mi přišel po půl roce od objednávky Playstation 5 (na kterém už jsem dohrál dvě hry, z toho jednu na PS4 a druhou na PS5).

Po té kreativní stránce to bylo horší. 10 recenzí na Sajamanovi a 5 recenzí na Pixelhuntu. A to ani nemluvím o dalších projektech. VN hra je stále v začátcích, kdy řeším příběh. A kniha? Jsem sice na nějaké padesáté stránce, ale je to málo a teprve se příběh rozjíždí. O tomto projektu ale nehodlám mluvit zde, ale bude mít samostatné stránky.

A ten nový rok 2022? Bude lepší! Bude toho více, bude to častější a samozřejmě i lepší! A to samé platí pro vás, proč se držet při zemi? Naplánujte si zázraky a pokuste se je splnit. Protože pokud se člověk nehecne, tak nic nedokáže a bude se držet v nevědomí. A pokud někde chcete uspět, nebo chcete něco dokázat, popřípadě po sobě chcete něco zanechat, musíte do toho dát vše!

Takže, do nového roku 2022 vám všem přeju jen to nejlepší a ať vám všem vyjde to, co chcete a to, po čem toužíte!

Na zdraví!

2 comments

  1. Teda ty jedeš chlape, koho by to napadlo, že předčíš bájného Lordhella? Slyším z prvních slov Angelinu a její roli ve Zlobě, no jo teď spíš vidím filmy než hraju hry, ale co bych zrovna tobě vysvětloval. Tohle píšu z nového herního křesla s novou podsvícenou podložkou od Razeru a před chvílí jsem ukončil delší (tříhodinovou!) seanci s Last of Us 2 na PS5, nemám si fakt stěžovat a při tom si pořád stěžuju, chce to tu rovnováhu. Zjistil jsem, že život venku je trošku náročnější než jsem si myslel… volně přeloženo život se ženskou. Doteď se vlastně hledám a pořád nedokážu si to dobře rozložit, pak jsem vzteklej a odnáší to všichni… Priority se mi lusknutím prstu rozhodily, jak domeček z karet a paradoxně pořád nemůžu jinak než říct, že rok 2021 byl ten nejzásadnější a nejúžasnější v mym životě, pro mě to byla totální nepředstavitelná fikce, která se stala skutečností, žel nic není zadarmo… Něco jsem sice získal, ale i ztratil a je teď na mě, jak se s tím porvu. Je to nesmírně psychicky náročný, ale nejen kvůli drahé polovičce, zkrátka tak nějak vše se moc radikálně změnilo. Přej mi štěstí, tak jako ti jej upřímně přeju já… Nevim, proč najednou chci dítě a ne Elden Ring? Hodně blogovací vášně a hlavně pevný zdraví i celý tvý rodině. Já čekám, že pokud vyjde vše, jak si v palici plánuju, tak tenhle rok bude zase nejnáročnější ever včetně ekonomický situace… fakt se ale nedá plánovat, takže se může stát skutečně cokoliv, takže uvidíme. Každopádně nehodlám končit ani se psaním ani s hraním, to skutečně ne. Jenže zároveň ani nechci se vracet k životu, jaký jsem měl jako svobodný mládenec… Ave & hail Satan!

Zveřejnit odpověď