Naruto Ultimate Ninja Storm 2

Před nějakou dobou jsem tu psal o hře Naruto, která vycházela ze stejnojmenného anime seriálu. Vzhledem k tomu, že se nejednalo o první počin a jednalo se prodejně o úspěch, máme tu další díl. Příběhově se posouváme do série Shippuuden, kdy se Naruto vrací do Skryté Listové po tréninku s Ero Seninem Jirayou a končí soubojem s Painem. A jelikož nechci prozrazovat důležité informace z příběhu hry, podíváme se na zpracování.

Pokud jste hráli první hru, máte představu o tom, co vás čeká. Vžijete se do role Naruta, který pobíhá po Skryté Listové podobně jako v první hře, nicméně tady to máme v zábavnějším podání a nemusíte pobíhat po vesnici a sbírat milion zbytečností. Tady si vyzvednete misi a pak běžíte k soubojům. Zdlouhavé, ale na druhou stranu alespoň nemáte hru hned dohranou. Souboje tu jsou opět jeden na jednoho ve stylu Tekken, kdy k výhře musíte občas využít celou plochu bojiště. A opět, pokud vás přestane bavit hraní příběhu, máte tu online bitvy, nebo možnost hrát proti kamarádovi.

Oproti předchozímu dílu tedy došlo ke zjednodušení systému mezi souboji, které alespoň nejsou tak nudné, jako v minulé hře. Samozřejmě se nevyhnete nudnému sbírání blbostí, ale tady to moc nevadí. Celkově vzato tedy jde o vylepšeného nástupce jedničky, která toho sice moc nepřináší nového, ale vzhledem k tomu, že vám dá hra možnost prožít zhruba 200 dílů seriálu a bojovat proti legendárním nepřátelům, tak vám to moc vadit nebude.

Hodnocení: 8/10

 

Zveřejnit odpověď